OVER
POUR VOUS LINGERIE

​Een andere blik op jezelf

Ik help u graag persoonlijk en vakkundig. Iedere vrouw is uniek en daarbij horen producten die persoonlijk en individueel zijn afgestemd. Lingerie kan je nóg mooier maken. Daarom deel ik mijn passie voor lingerie met jou. Door je (eerlijk!) en persoonlijk advies te geven. Maar ook door met je mee te kijken waar jij blij van wordt qua lingerie.

Veel vrouwen dragen een bh in de verkeerde maat. Dit is zonde, want het dragen van een bh in de juiste maat levert zoveel gemak op en ziet er veel mooier uit. 

Het uiterlijk is voor een vrouw is erg belangrijk voor haar zelfbeeld. Een goede outfit, goed humeur en een gezonde dosis zelfvertrouwen begint bij lingerie die perfect zit en je er op je mooist doet uitzien. Dat kan enkel als je bh perfect is aangepast aan je figuur. Daarom is professioneel maat- en styling advies zo belangrijk. Hoe fijn zou het zijn om persoonlijk advies te krijgen!

Dat jij geïnspireerd en stralend de deur uitgaat, is voor mij veel belangrijker dan wat en hoeveel je koopt. Mensen laten stralen – dat is wat mijn werk zo geweldig maakt.

Om mijn collectie te komen bekijken en u te adviseren werk ik op afspraak. Het inplannen van een afspraak kan ook in de avonduren en is geheel vrijblijvend. Voor het inplannen van een afspraak ben ik bereikbaar via e-mail, whatsapp!

Contact

Bij Lingerie Pour Vous maak ik graag tijd vrij voor persoonlijk advies. Je kan mij bereiken door het contactformulier in te vullen of stuur mij een berichtje via Whatsapp.

BELLEN OF MAILEN

hettie@lingeriepourvous.nl
(06) 11444 998

LOCATIE

Garstkampsestraat 8,
Overasselt, 6611 KS, Nederland

OVER

​BtwNr: NL003294311B03
Kvk: 78102588