LingaDore

Deze collectie is verkrijgbaar in de winkel

LingaDore is een Nederlands modemerk dat haar collectie lingerie, ondermode en badmode over de hele wereld verkoopt. Het modemerk spreekt de moderne vrouw aan op haar vrouwelijkheid. LingaDore houdt het graag puur maar is daarbij niet bang om een avontuurlijke draai aan mooie lingerie te geven.

De natural beauty die graag controle over de situatie heeft, maar zich toch graag laat bevestigen in haar vrouw-zijn. LingaDore vindt elke vrouw mooi precies zoals ze is. De ontwerpen versterken de vrouwelijke vormen en benadrukken de schoonheid van de vrouw.  Dat doet LingaDore graag door heel geraffineerd het accent te leggen op onze sierlijke lijnen en rondingen. De prachtige lingerie collecties zijn zeer uitgebreid en divers, waardoor iedere vrouw haar lingerie set geheel naar wens kan samenstellen. Alle lingerie sets zijn beschikbaar van een A tot F cup en omvang 70-85/90.

De collectie richt zich op elke vrouw en is bereikbaar voor elke portemonnee. LingaDore lingerie staat gelijk aan luxe die betaalbaar blijft, maar dat betekent nog niet dat de basics over het hoofd worden gezien in het ontwerpproces. In mijn vriendelijk geprijsde LingaDore collectie vind je daarom niet alleen de fijnste kanten slips en elegante beugel bh’s, maar ook onmisbare items als boxers, hipsters, strings en sexy brazilians.

Op je gemakje privé lingerie shoppen?
Plan dan een afspraak bij Lingerie Pour Vous in!

Bij Lingerie Pour Vous maak ik graag tijd vrij voor persoonlijk advies. Je kan mij bereiken door het contactformulier in te vullen of stuur mij een berichtje via Whatsapp.​

Kom gezellig 's avonds privé lingerie passen!

Openingstijden