Louisa bracq

Deze collectie is verkrijgbaar in de winkel

Louisa Bracq Paris voorheen Secret D’eva is een prachtig merk voor de grotere cup en omvangs maten! Louisa Bracq Paris werkt met de mooiste stoffen van uitstekende kwaliteit met een perfecte pasvorm! Louisa Bracq lingerie heeft een luxe uitstraling! Louisa Bracq is een lingerielabel dat pas sinds kort bestaat, maar vervaardigd wordt door een bedrijf dat al in 1886 is opgericht.

Louisa Bracq is gespecialiseerd in de fabricage van uiterst verfijnd kant. Doordat Louisa Bracq de benodigde stoffen zelf produceerd, wordt zeer kostenefficient gewerkt en kan de collectie tegen een zeer concurerende prijs worden aangeboden. Voor elk type vrouw. Grote en kleine maten en alles daartussen in, van maat 65 tot en met 115. In cupmaten van A tot en met I. 

Met Louisa Bracq lingerie komen de werelden van mode, design en kunst ineens wel heel dicht bij elkaar. Als je ziet wat voor vakmanschap er wordt geпnvesteerd in het borduurwerk en de kanten details van een Louisa Bracq bh merk je dat dit toch echt een klasse apart is.

Louisa Bracq Paris heeft een ongelofelijke goede pasvorm. De styling, pasvorm, prijs/kwaliteitverhouding maken dat Louisa Bracq het goed heeft gedaan. Ervaar de kwaliteit en de charme van deze Franse couture die terugkomt in alle bh’s en alle onderstukken. Die charme maakt dit speels eigenwijze merk meer dan alleen maar mooi.

Op je gemakje privé lingerie shoppen?
Plan dan een afspraak bij Lingerie Pour Vous in!

Bij Lingerie Pour Vous maak ik graag tijd vrij voor persoonlijk advies. Je kan mij bereiken door het contactformulier in te vullen of stuur mij een berichtje via Whatsapp.​

Kom gezellig 's avonds privé lingerie passen!

Openingstijden