Ten Cate Secrets

Deze collectie is verkrijgbaar in de winkel

Ten Cate Lingerie voor iedere vrouw

Wat is eigenlijk het doel van lingerie? Dat is natuurlijk om ervoor te zorgen dat je je mooi, comfortabel en zelfverzekerd voelt. Ook al heb je hier eigenlijk geen hulpmiddelen voor nodig is het toch fijn om zo nu en dan jezelf eens te verwennen met prachtig lingerie. Ten Cate lingerie is specifiek ontwikkeld om het vrouwenlichaam te ondersteunen en de van nature al aanwezige schoonheid te amplificeren. Voorbeelden van hoe ze dat bereiken te over.

Neem bijvoorbeeld de lijn Secret. Gemaakt om niet gezien te worden door de bovenkleding heen. Zonder naden en ook zonder vervelende irriterend label. De artikelen gemaakt binnen de lijn Secret zijn van een bijzondere stof. Deze zorgt ervoor dat er sprake is van een ultiem draagcomfort wat extra fijn aanvoelt op de huid. De artikelen van Secret kunnen het beste omschreven worden als luxe, sensueel en mag gezien worden als ultiem vrouwelijk.

Op je gemakje privé lingerie shoppen?
Plan dan een afspraak bij Lingerie Pour Vous in!

Bij Lingerie Pour Vous maak ik graag tijd vrij voor persoonlijk advies. Je kan mij bereiken door het contactformulier in te vullen of stuur mij een berichtje via Whatsapp.​

Kom gezellig 's avonds privé lingerie passen!

Openingstijden