Privé lingerie shoppen

Over Lingerie Pour Vous

Bij Lingerie Pour Vous kan dit privé of met een zus/vriendin in een gezellige, comfortabele huiskamersfeer. Bij binnenkomst wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en een kennismakingsgesprekje. 

Het is een winkel waar vrouwen zich op hun gemak voelen, in alle rust en buiten de regulieren openingstijden! De lingerie winkel bevind zich aan huis in het rustige dorp Overasselt in de gemeente Heumen.

Over Lingerie Pour Vous

Lingerie voor iedereen

Privacy staat op #1

Persoonlijke advies

Een andere blik op jezelf

Ik help u graag persoonlijk en vakkundig. Iedere vrouw is uniek en daarbij horen producten die persoonlijk en individueel zijn afgestemd. Lingerie kan je nóg mooier maken. Daarom deel ik mijn passie voor lingerie met jou. Door je (eerlijk!) en persoonlijk advies te geven. Maar ook door met je mee te kijken waar jij blij van wordt qua lingerie.

Veel vrouwen dragen een bh in de verkeerde maat. Dit is zonde, want het dragen van een bh in de juiste maat levert zoveel gemak op en ziet er veel mooier uit. 

Het uiterlijk is voor een vrouw is erg belangrijk voor haar zelfbeeld. Een goede outfit, goed humeur en een gezonde dosis zelfvertrouwen begint bij lingerie die perfect zit en je er op je mooist doet uitzien. Dat kan enkel als je bh perfect is aangepast aan je figuur. Daarom is professioneel maat- en styling advies zo belangrijk. Hoe fijn zou het zijn om persoonlijk advies te krijgen!

Dat jij geïnspireerd en stralend de deur uitgaat, is voor mij veel belangrijker dan wat en hoeveel je koopt. Mensen laten stralen – dat is wat mijn werk zo geweldig maakt.

Om mijn collectie te komen bekijken en u te adviseren werk ik op afspraak. Het inplannen van een afspraak kan ook in de avonduren en is geheel vrijblijvend. Voor het inplannen van een afspraak ben ik bereikbaar via e-mail, whatsapp!

Over Lingerie Pour Vous

De lingerie merken

Reviews van klanten

Uitstekend
Gebaseerd op 10 recensies
Jacqueline Van Den Hurk
Jacqueline Van Den Hurk
2022-03-28
Hoi ik heb een hele goede ervaring met Hetty een echte aanrader gr Jacquelien
Saskia Banning
Saskia Banning
2022-03-28
Hetty is ontzettend lief en geeft een vertrouwd en fijn gevoel. Ze geeft ook super advies en weet hoe ze jou het best kan helpen! Ze heeft ook erg mooie spullen in de winkel!
trouwambtenaar Marielle Jongmans
trouwambtenaar Marielle Jongmans
2022-03-17
Mijn ervaringen met en bij Hetty zijn heel positief, het is fijn om haar verkoopruimte helemaal voor jezelf te hebben, ook in de avonduren. Hetty weet waar ze het over heeft en heeft goed advies en is snel met het nakomen van afspraken. Gun jezelf iets moois om te dragen onder je kleding en stap over je onzekerheid heen, bij Hetty ben je in goede handen.
Annet Fredriksen
Annet Fredriksen
2022-03-16
Hettie geeft goede informatie en neemt de tijd om te zorgen dat je de juiste maat koopt. Zij heeft een ruime keus in mooie Lingerie.
Miranda Van Den Brink - Wientjes
Miranda Van Den Brink - Wientjes
2020-09-29
Sinds een aantal weken kun je je ook mooi aan laten kleden "van onderen" bij Hettie van Lingerie Pour Vous. Een vrouw mooi gekleed in bovenkleding voelt zich nog mooier wanneer ze zich mooi kleed "van onderen". In haar winkel wordt je hartelijk ontvangen met een lekkere kop koffie en of thee en kun je rustig rondkijken naar wat voor een moois er allemaal is op het gebied van lingerie. Hettie zal je daarin professioneel begeleiden wanneer je vragen hebt en of opmerkingen. Op een relaxe manier kun je je als vrouw fantastisch mooi aan laten kleden. Als er iets niet op voorraad is kan ze spullen bijbestellen, dus dan niet getreurd. Ook kan je thuisparty's bij haar regelen, een mooie gelegenheid om samen met vriendinen een gezellige avond te hebben. Ik zeg tot snel Hettie, je gaat me zeker vaker zien!!
Esmee Verholen
Esmee Verholen
2020-09-28
Bij de binnenkomst werd gelijk een kop koffie aangeboden. Wat attent! Een huisselijke en warme sfeer in de zaak. Erg klantvriendelijke eigenaresse. Zeker een aanrader!!!

Op je gemakje privé lingerie shoppen?
Plan dan een afspraak bij Lingerie Pour Vous in!

Bij Lingerie Pour Vous maak ik graag tijd vrij voor persoonlijk advies. Je kan mij bereiken door het contactformulier in te vullen of stuur mij een berichtje via Whatsapp.​

Kom gezellig 's avonds privé lingerie passen!

Openingstijden