Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via info@lingeriepourvous.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@lingeriepourvous.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Garantie & klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapotgaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.

Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.

Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Levertijd & verzendkosten

Wanneer u een artikel voor 14:00 uur bestelt en betaalt, proberen we uw bestelling dezelfde dag nog te versturen. In de meeste gevallen ontvangt u uw bestelling dus binnen 3 werkdagen. Echter, in perioden van extreme drukte, bij bestellingen op nationale feestdagen, of in geval van drukte bij de bezorgdienst, kan de levertermijn 1 á 2 dagen uitlopen. Bestelling die in het weekend worden geplaatst en betaald (vrijdag na 14:00 uur, zaterdag en zondag) worden in principe op maandag verstuurd en vervolgens binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen

€ 6,75 voor bestellingen onder de € 50,-

Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via PostNL pakketpost. Hierdoor zijn de risico’s op vermissing, schade of diefstal tijdens het transport van de bestelling beperkt. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Let op, de levertermijn is een indicatie van PostNL helaas kan Lingerie Pour Vous deze levertermijn niet garanderen.

* Let op: Bij informatie dient de kanttekening geplaatst te worden dat Lingerie Pour Vous een bestelling pas verwerkt op het moment dat de betaling is ontvangen.

Betaalmethodes

Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website. Lingerie Pour Vous accepteert de volgende betaalwijzen:

  • Ideal
  • PayPal
  • Apple Pay
  • Sepa overboeking

 

info@lingeriepourvous.nl