Nieuwe collectie

Louisa Bracq

Louisa Bracq uit Frankrijk staat bekend om de mooiste stoffen van de beste kwaliteit. Alle items hebben een enorm luxe uitstraling en perfecte pasvorm. Louisa Bracq produceert de benodigde stoffen (kant en broderie) allemaal zelf en daardoor kan het merk een fantastisch product op de markt brengen tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Het meest bekende model van dit prachtige merk is de driedelige cup, ook wel bekend als de beugel bh. Daarnaast maakt het lingeriehuis ook voorgevormde bhs, balconette bhs en foulard bhs. De lingeriesetjes kunnen compleet gemaakt worden met een van de vele modellen slips. Zoals de shorty, shorty brazilian, taille slip, slip en hipster.

LingaDore

LingaDore vindt elke vrouw mooi, précies zoals ze is. De verschillende collecties versterken de vrouwelijke vormen en benadrukken de schoonheid van de vrouw. Wij stellen dan ook hoge eisen aan de pasvormen en kwaliteit van onze producten. De collectie richt zich op elke vrouw en is bereikbaar voor elke portemonnee. De LingaDore vrouw is puur en avontuurlijk, een echte natural beauty, maar wel met een sexy touch. Van speciale items tot luxe basics. Het maakt daarom niet uit in welke mood je bent, LingaDore heeft items in elke stijl. Ook nu zijn de succesvolle modellen zoals de gel bh en de uni-fit bh uiteraard weer volop aanwezig in de collectie!

Dit is een gedeelte uit de mooie collecties van Louisa Bracq en LingaDore. Ben je enthousiast geworden? Kom dan snel langs om te passen!

Deel deze post

Lees meer

Nieuwe collectie

Louisa Bracq Louisa Bracq uit Frankrijk staat bekend om de mooiste stoffen van de beste kwaliteit. Alle items hebben een enorm luxe uitstraling en perfecte

Ondergoedgeheim…

Dit is DÉ oplossing voor doorschijnende kleding …. Schijnt je gloednieuwe blouse door? Of zie je altijd je slip door die ene jurk? TenCate heeft