Een klant vertelt….

Op een verjaardag heb ik Hettie, de eigenaresse van Lingerie Pour Vous, ontmoet. Ze vertelde dat ze een lingeriezaak met exclusieve, betaalbare lingerie en badmode ging starten. Ik kwam haar vervolgens een paar keer tegen in Overasselt. We raakten in gesprek en ze nodigde mij uit om een keer vrijblijvend te komen kijken in haar winkel. Mijn dochter Janneke wilde meegaan om ook lingerie te passen. We kwamen aan in Hettie’s winkel en het eerste gevoel wat mijn dochter en ik hadden was: ‘Wauw, wat zien de setjes er exclusief uit, wat een gezellige winkel!’ Het spookte door mijn hoofd: ‘De lingerie moet wel kostbaar zijn’. Normaliter kocht ik mijn kleding bij een lingeriezaak en het merk wat ik kocht was zeer prijzig en zat niet helemaal lekker.

Dat is toch een vereiste; lingerie moet lekker zitten. Janneke en ik gingen lingerie passen. Hettie bood aan om onze maten op te meten. Dat was nog niet eerder gedaan door iemand die lingerie verkocht in de winkel waar ik voorheen heenging. Wij gingen op onze gemak lingerie passen en Hettie is heel erg goed in haar vak. Zo hadden we een leuk uitje. De prijs viel 200% mee. Ik wist niet dat luxe-uitziende lingerie ook betaalbaar kon zijn.

Nu de nieuwe zomercollectie binnen is ga ik weer een afspraak maken. Dit is heel eenvoudig. Ik stuur Hettie een app en zij reageert snel. Ik ben onlangs ook met mijn zus gegaan. Nog een voordeel van winkelen bij Lingerie Pour Vous is dat de gastvrouw eerlijk is. Ik waardeer het heel erg. Ik kan rekenen op eerlijk advies en Hettie denkt mee. Als je bij Lingerie Pour Vous gaat winkelen ga je gericht winkelen. Ik heb weleens meegemaakt dat ik in de winkelstraat op zoek was naar een bh en dat ik thuiskwam met allerlei kleding behalve een bh, terwijl deze wel nodig was. Wil je een leuk uitje, een fijne sfeer ervaren en rustig lingerie of badmode passen? Dan beveel ik zeker de winkel van Hettie aan!

Groeten van Miranda

Deel deze post

Lees meer

Nieuwe collectie

Louisa Bracq Louisa Bracq uit Frankrijk staat bekend om de mooiste stoffen van de beste kwaliteit. Alle items hebben een enorm luxe uitstraling en perfecte

Ondergoedgeheim…

Dit is DÉ oplossing voor doorschijnende kleding …. Schijnt je gloednieuwe blouse door? Of zie je altijd je slip door die ene jurk? TenCate heeft